think bick Team

Samen doen wij elke dag ons best om mensen te begeleiden naar een baan als vakkracht. Met individuele begeleiding, geduld en positiviteit geven wij ze het vertrouwen dat ze het kunnen! Samen zorgen we ervoor dat onze Bickels het beste uit zichzelf halen, een diploma halen en aan de slag kunnen op de arbeidsmarkt.

Daniëlle Berger-Bick

The Boss

Daniëlle Berger heeft met haar achtergrond binnen het verzekeringsvak zicht op werkprocessen en riscio’s in bouw en zorg. Na haar studie onderwijskunde heeft zij zich steeds meer gericht op de kwetsbare doelgroep die binnen de projecten vaak een risico vormden op het gebied van verzuim en uitval. Het perspectief voor deze praktisch opgeleide doelgroep door meester-gezel constructies en peer-to-peer learning is in haar ogen de kans van de onderneming in een vergrijzende samenleving.

Ingrid Koster

The Brains

Ingrid Koster heeft jarenlange ervaring als bouwkundig ingenieur, architect en interior designer. Met haar creatieve en visuele inzicht in processen en projecten kan zij als geen ander vertalingen maken van concept naar plan van aanpak en weet deze dan feilloos uit te zetten naar de samenwerkende partijen.

Jeske Troost

The Beauty


Jeske Troost is de vliegende kiep van Think Bick; Edwin van der Sar is er niks bij. Ze doet zo’n beetje alles. Typisch ook weer dat ze zelfs haar eigen omschrijving hier moet typen. Gelukkig is haar slagzin
#nietmiepenmaartypen, dus dat komt wel goed. 

Schuiven naar boven